Diensten

Als freelance tekstschrijver en redacteur bied ik je verschillende diensten op communicatie gebied die jouw organisatie verder vooruit helpen. Denk daarbij aan het uitbesteden van content creatie, copywriting of (eind)redactie. Maar ook communicatieadvies of workshops behoren tot mijn portfolio. Ik help je om te groeien als je daar zelf (tijdelijk) niet de tijd of expertise voor hebt. Dat is ook meteen het voordeel van een freelancer inhuren: een onafhankelijke expert die jou eerlijk advies geeft en teksten schrijft met een frisse blik.

Freelance tekstschrijver

Ik geloof echt dat schrijven een vak is. Natuurlijk schrijven we allemaal bijna dagelijks: van kattebelletjes tot strategische plannen. Maar professioneel, doelgericht én doelgroepgericht schrijven vraagt om een tekstschrijver met een rijk vocabulaire, gevoel voor verhoudingen en kennis van conversie, communicatie en content marketing. Alleen dan kun je een klant het totaalplaatje aanbieden en echt meedenken. Als je mij een opdracht wil geven waarvan ik denk dat je daarmee je doel niet bereikt, zal ik je dat namelijk ook eerlijk zeggen.

Een goede tekst

Ik wil vinden wat ik zoek. En jij? Ik vind het belangrijk om te schrijven voor jouw lezer, jouw bezoeker, jouw klant. Om te denken vanuit zijn vraag en daar mijn content op af te stemmen. Dat geldt niet alleen voor een webtekst of een blog. Dat geldt voor alles dat ik oplever. Ook een communicatieplan of een onderzoeksrapport moet logisch in elkaar zitten zodat het de lezer zo min mogelijk tijd kost om de gewenste informatie te vinden.

Content creatie draait om het juiste antwoord op jouw vraag. Iedere lezer, iedere zoeker, ieder mens heeft een vraag. Een vraag is een breed begrip en hoeft niet altijd heel concreet te zijn. Maar we zijn wel op zoek naar informatie. Daarom Googlen we, daarom lezen we. Om ons te verrijken met nieuwe kennis, om ons te amuseren, om antwoorden te vinden op onze vragen, die soms weer nieuwe vragen oproepen. Als je goede content schrijft waarbij je denkt vanuit die gedachte, dan bereik je vanzelf de juiste mensen.

Scroll naar boven