scrabble-learn-workshops

Workshops

Workshops zijn de ideale manier om kennis te delen op een leuke, laagdrempelige en interactieve manier. In en over mijn vakgebied geef ik dan ook graag workshops om anderen te inspireren en onderling te laten discussiëren over onderwerpen als interculturele communicatie, internationalisering, dealen met cultuurverschillen, omgaan met interculturele diversiteit, content creatie, content marketing, etc. Ook eigen suggesties vanuit je organisatie hoor ik graag.

Geen standaard workshops

Ik maak de workshop naar aanleiding van de wensen van je organisatie. Ik zal vooraf vragen naar de specifieke leerdoelen, wensen, vragen etc. die ik dan kan opnemen in mijn verhaal en terug kan laten komen in de opdrachten. Doordat ik geen standaard verhaal afdraai krijg je een workshop die perfect afgestemd is op jouw wensen. Ik geef de workshops bij jou op locatie en afhankelijk van het onderwerp en de leerdoelen kun je denken aan groepen tussen de 4 en 15 deelnemers.

Als je op zoek bent naar specifieke kennis en die wil overbrengen op een kleine groep mensen, is een workshop bij uitstek een kosteneffectieve én efficiënte manier. Ik kan de workshop geven in het Nederlands of in het Engels. Voor meer informatie, neem je vrijblijvend contact met mij op.

Scroll naar boven