tekstschrijver-eindhoven-silly-walk-tunnel-John-Cleese

Storytelling Eindhoven

Ben je op zoek naar storytelling in regio Eindhoven? Daar houd ik mij freelance graag mee bezig. Mijn hart ligt bij storytelling: door middel van verhalen mensen met elkaar verbinden. Dat kan tussen mensen onderling, maar ook met organisaties. Verbinden is op dit moment heel relevant in regio Eindhoven. We hebben ons in de kijker gezet als techregio bij uitstek, onder andere dankzij de inspanningen van Brainport Eindhoven, gemeente Eindhoven en vele bedrijven die investeren in de regio. En dat heeft geresulteerd in duizenden expats en kenniswerkers die daar de afgelopen jaren op af zijn gekomen. Ze kwamen en komen uit allerlei hoeken van de wereld, met allemaal hun eigen cultuur, taal, identiteit én verhaal. Dat brengt veel uitdagingen met zich mee. Niet alleen uitdagingen op gebied van internationalisering en huisvesting maar juist ook op het vlak van integratie en verbinding. Ik vind het leuk om de gemene deler te vinden, mensen geïnteresseerd in elkaar te krijgen en dichter bij elkaar te brengen.

Statische visie en missie zijn uit de tijd

Ik geloof niet (meer) in een statische visie en missie die wordt opgesteld ‘omdat dat hoort’ en vervolgens in een mapje verdwijnt of ergens op een C pagina op de website wordt geplaatst. De visie en missie moeten eigen zijn. En je hoeft ze niet te verzinnen, ze zitten al in je. Juist als je iets gaat verzinnen, drijf je af van je kern. Een verhaal is authentiek, zit bij wijze van spreken in je dna. Ik hoeft het er alleen nog maar uit te halen en voor je in woord en beeld te brengen.

Wat is jouw verhaal? Ik help je graag.

Storytelling Eindhoven

Regionaal ondernemen heeft zo zijn voordelen. Ik woon en werk in Eindhoven. Dat betekent niet dat ik geen klanten buiten die regio wil, maar ik vind het wel heel prettig dat persoonlijk contact op deze manier heel snel en eenvoudig te realiseren is. Vind jij dat ook belangrijk? Dat kunnen we wellicht een mooie samenwerking starten. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

P.S. als je niet uit Eindhoven komt en getoonde afbeeldingen nog nooit gezien hebt, zou ik je zeker eens aanraden onze tofste tunnel van de stad te bezoeken, met het meterslange kunstwerk rond de Ministry of Silly Walks uit Monty Python, onthuld door de big man himself: John Cleese. Een echte verhalenverteller. 

Scroll naar boven