Freelance Columnist Eindhoven

Ben je op zoek naar een freelance columnist voor een online of offline column? I’m your woman. Ik vind het heerlijk om te schrijven en ik ben iemand die altijd erg ‘oplettend en opmerkzaam’ is in haar omgeving. Mij vallen de kleine dingen op. En die deel ik graag met mijn vrienden, familie en wie het verder lezen wil. Omdat ze vaak gemist worden maar ze juist een glimlach op je gezicht kunnen tekenen als je ze wel ziet. Dus ik help graag een handje.

Alle ervaringen samen maken dat je ‘leeft’. Vergelijk het met de monitor in het ziekenhuis van de hartbewaking: als daar geen pieken en dalen zijn ben je dood. Die ups en downs zijn deel van je leven en als we met z’n allen vaker zouden lezen dat anderen dat ook allemaal meemaken, wordt dat onrealistische beeld van social media misschien eens wat meer uitgebalanceerd.

Een goede columnist

Bewust leven zorgt ook voor meer dankbaarheid en dankbaarheid op haar plaats weer voor meer geluk. En daar leven we toch allemaal voor? En dat betekent zeker niet dat ik altijd een roze bril op heb. Ik ben juist ook heel eerlijk over de dingen die mis gaan of de pijnlijke momenten die mij als persoon raken. Een goede columnist maakt je doen uitkijken naar zijn of haar (wekelijkse/maandelijkse) column en zet je aan het denken. Daarom vind ik het ook altijd erg leuk columns te lezen die het nieuws relativeren of koppelen aan eigen ervaringen. Een persoonlijk stukje dat toch zeer actueel is. Mag ik dat ook voor jouw publicatie verzorgen?

Scroll naar boven